Goedkoop vliegen naar Palermo. Tips!

Goedkoop vliegen naar Palermo. Er zijn diverse mogelijkheden om tientallen euro’s te besparen. De meeste mensen die een vliegticket Palermo boeken kiezen in de zoekbox Amsterdam – Palermo en de bijbehorende datum van aankomst en vertrek. Hieronder een aantal tips om geld te besparen.

Ga naar vliegticket Palermo vergelijker >>

  • Kies als luchthaven van vertrek Eindhoven of Dusseldorf

Met name voor iedereen buiten de Randstad is het aantrekkelijk om ook eens naar een andere luchthaven van vertrek te kijken. Naast het besparen van geld ben je vaak sneller op de luchthaven van vertrek. Door de snellere checkin en douane bespaart het je ook nog eens wachttijd.

  • Vlieg doordeweeks in plaats van het weekend

Wanneer je niet persee in het weekend hoeft te vliegen raden wij je aan doordeweeks te vliegen naar Palermo. Dinsdag en woensdag zijn vaak de goedkoopste dagen.

  • Tik eens in Amsterdam Milaan en daarna een vlucht Milaan – Palermo

Dit is verrassend! Airlines die eerst niet getoond werden komen nu naar voren. Easyjet is opeens onderdeel van het vluchtschema en staat als goedkoopste beschreven. Kan wel oplopen tot 100 euro per retourtje Palermo.

  • Vlieg buiten de vakanties

Het is een clichee die iedereen al weet. Maar toch willen wij hem noemen. Vlieg naar Palermo buiten de schoolvakanties.

Op basis van bovenstaande criteria kun je op deze vliegticket zoekmachine checken hoeveel geld je kunt besparen.

Ga naar vliegticket Palermo vergelijker >>

 

Zo zie je maar. Voor iedereen die goedkoop naar Palermo wilt vliegen zijn er voldoende mogelijkheden. Wie geen problemen heeft om via Milaan of Rome een vliegticket Palermo te boeken kan met bovenstaande tips voordelig naar Sicilie vliegen.